Szélkakas Fogadó és Étterem **

Észak Magyarországi régió - Bátonyterenye

Szélkakas Fogadó és Étterem, Bátonyterenye
  • Cím: 3070 Bátonyterenye, Ózdi út 3.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Szélkakas Fogadó és Étterem, Bátonyterenye

Bátonyterenyén található az igényesen kialakított Szélkakas Fogadó.A Szélkakas Fogadó egy 1910-es évek végén készült épület átépítése után, 2002 őszén nyitotta meg ajtaját az ide betérő, szállást kereső, étkezni kívánó vagy csak egyszerűen szórakozni vágyó vendégek előtt.

Szélkakas Fogadó és Étterem, Bátonyterenye

Szállodánk kétágyas, fürdőszobás, TV-vel, minibárral felszerelt lakosztályai minden igényt kielégítenek. 13 pótágyazható, kétágyas szobában,
egyidejűleg 40 vendég elhelyezésére nyílik lehetőség...


Szélkakas Fogadó és Étterem, Bátonyterenye

Igényesen kialakított vendéglátóhelyünkön sok szeretettel és sok lehetőséggel várjuk Önöket! Nagybátony környezete alkalmas akár a mozgalmas, aktív pihenés és szórakozás céljaira, horgászásra, akár a nyugalom és a csend iránti vágy kielégítésére. Néhány tíz kilométeres autós vagy kerékpáros túrával sok szép és érdekes helyet kereshetnek fel. Közelünkben található a Mátrai Tájvédelmi Körzet és a Kelet-Cserhát, ahol a természeti értékek, néprajzi, kultúrtörténeti látnivalók megtekintését tudjuk ajánlani.

Szélkakas Fogadó és Étterem, Bátonyterenye
  • Cím:3070 Bátonyterenye, Ózdi út 3.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás